Nicola Peltz zegt dat Victoria Beckham haar dagenlang LEEGDE nadat ze had aangeboden om een ​​trouwjurk te ontwerpen

0
36

Nicola Peltz heeft op sensationele wijze beweerd dat haar schoonmoeder Victoria Beckham haar dagenlang de mond snoerde nadat ze had aangeboden haar trouwjurk te ontwerpen – terwijl de geruchten over hun intense familiebreuk blijven toenemen.

De erfgename, 27, droeg een prachtige couture Valentino-trouwjurk om in april in het huwelijksbootje te stappen met Brooklyn Beckham, 23, maar er waren aanvankelijke plannen voor de bruid om een ​​speciaal gemaakt ontwerp van zijn moeder Victoria te dragen.

De pasgetrouwde Nicola zei dat ze dolblij was met het vooruitzicht om een ​​jurk van Victoria te dragen, maar ze beweert dat de voormalige Spice Girl, 48, haar dagenlang verdoofd had voordat ze zei dat ze de jurk niet voor haar speciale dag zou maken.

Het verwoestende nieuws zorgde ervoor dat Nicola met stomheid geslagen werd – aangezien haar stylist Leslie Fremar en moeder Claudia zich ook bij het dreamteam zouden voegen om de jurk te ontwerpen. Het plan werd neergeschoten in een telefoongesprek tussen Victoria en Nicola’s moeder.

In een geweldig interview met Grazia USA onthulde de 27-jarige: ‘We maakten contact om te beginnen met het ontwerpen van de jurk, en toen gingen er een paar dagen voorbij zonder dat ik iets hoorde. Victoria belde mijn moeder en zei dat haar atelier het niet kon redden.’

Brooklyn maakte zijn positie duidelijk te midden van de familievete en noemde de geliefde Nicola zijn ‘prioriteit nummer één’.

‘Ik heb dagenlang niets gehoord’: Nicola Peltz, 27, herinnert zich dat hij eerder dit jaar door Victoria Beckham werd weggevaagd tijdens het ontwerpproces van haar trouwjurk

Nicola probeerde de zaak recht te zetten toen ze uitlegde: ‘Ik was van plan Victoria’s trouwjurk te dragen en ik was echt zo opgewonden om een ​​ontwerp te kunnen dragen dat mijn toekomstige schoonmoeder had gemaakt.

‘Dat vond ik zo mooi en zo’n mooi verhaal.’

Na de onthullingen van Victoria dat ze de jurk van haar schoondochter niet kon maken, herinnerde Nicola zich: ‘Dus, ik sprak met mijn moeder en Leslie, en ik had zoiets van: “Nou, helaas kan dit niet gebeuren, dus wat is de volgende stap?”

See also  The Block 2022: Neale Whitaker weighs in on Omar and Oz .'s latest piano scandal

‘Ik ben al zo lang fan van Valentino en hun couture. Ik had echt het geluk om naar te kunnen reizen [the atelier] om de jurk te passen. Dat is echt wat er is gebeurd.’

Het trouwjurkdrama werd versterkt door het feit dat Victoria niet alleen haar eigen jurkontwerp op de dag droeg, maar dat vier van haar beste vrienden en haar eigen moeder het huwelijk bijwoonden met haar ontwerpen.

Eva Longoria, Nadia Ferreria, Zanna Roberts Rassi en Romeo’s ex-vriendin Mia Regan droegen allemaal prachtige VB-jurken naar Brooklyn en Nicola’s grote dag.

Nicola beschreef Victoria en David als ‘geweldige schoonouders’ en gaf toe dat het ‘mijn gevoelens kwetst’ om rapporten te zien waarin wordt beweerd dat ze ‘nooit van plan was’ een jurk van haar schoonmoeder te dragen.

De 27-jarige zei: ‘Het doet pijn aan mijn gevoelens. Ik probeer het niet te laten gebeuren, maar het is gewoon niet de waarheid. Het is gewoon een beetje jammer als je denkt: “Oh, mensen denken dat”, maar het is gewoon niet waar.’

En terwijl hij zijn vrouw steunde, stemde Brooklyn in en legde uit dat ze ‘de dingen doorpraten’ wanneer geruchten de ronde doen, en voegde eraan toe: ‘Om eerlijk te zijn, mijn vrouw is duidelijk mijn eerste prioriteit en ik wil haar nooit van streek zien.’

Tortelduifjes Nicola en Brooklyn stapten in het huwelijksbootje tijdens hun kosteloze ceremonie eerder dit jaar, gehouden op het weelderige familielandgoed van de erfgename in Palm Beach, Florida.

Problemen?  Het paar is naar verluidt verwikkeld in een familievete nadat de erfgename eerder dit jaar een couture Valentino-trouwjurk droeg om in het huwelijksbootje te stappen met Victoria's oudste zoon Brooklyn - in plaats van een ontwerp van zijn moeder (Victoria, David, Nicola en Brooklyn samen afgebeeld in 2021)

Problemen? Het paar is naar verluidt verwikkeld in een familievete nadat de erfgename eerder dit jaar een couture Valentino-trouwjurk droeg om in het huwelijksbootje te stappen met Victoria’s oudste zoon Brooklyn – in plaats van een ontwerp van zijn moeder (Victoria, David, Nicola en Brooklyn samen afgebeeld in 2021)

Prioriteiten stellen: Brooklyn steunde zijn vrouw en stemde in en legde uit dat ze 'de dingen doorpraten' wanneer geruchten de ronde doen, en voegde eraan toe: 'Om eerlijk te zijn, mijn vrouw is duidelijk mijn eerste prioriteit en ik wil haar nooit van streek zien raken'

Prioriteiten stellen: Brooklyn steunde zijn vrouw en stemde in en legde uit dat ze ‘de dingen doorpraten’ wanneer geruchten de ronde doen, en voegde eraan toe: ‘Om eerlijk te zijn, mijn vrouw is duidelijk mijn eerste prioriteit en ik wil haar nooit van streek zien raken’

De zaak rechtzetten: 'We hebben contact opgenomen om te beginnen met het ontwerpen van de jurk, en toen gingen er een paar dagen voorbij zonder dat ik iets hoorde.  Victoria belde mijn moeder en zei dat haar atelier het niet kon redden,' legde Nicola . uit

De zaak rechtzetten: ‘We hebben contact opgenomen om te beginnen met het ontwerpen van de jurk, en toen gingen er een paar dagen voorbij zonder dat ik iets hoorde. Victoria belde mijn moeder en zei dat haar atelier het niet kon redden,’ legde Nicola . uit

Brooklyn is de oudste van Victoria en David’s kroost, en het al lang bestaande stel deelt ook de 20-jarige Romeo, Cruz, 17 en Harper Seven, 11.

Het gezin van zes is beroemd om een ​​zeer hechte band, waarbij Victoria en haar zoon, die fotograaf is geworden, van oudsher een hechte relatie hebben.

Maar met berichten over een breuk tussen Nicola en Victoria die naar verluidt een wig dreven tussen de Beckham’s en hun oudste zoon, lijkt het trouwjurkfiasco slechts het begin te zijn geweest.

Nicola was naar verluidt beledigd toen David en Victoria’s goede vriend Marc Anthony een uitbundige toespraak hielden op haar bruiloft – alles over Victoria, volgens een insider.

‘Het was gewoon een ode aan Victoria en hoe geweldig ze is. Nicola houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, vooral op haar trouwdag. Dus dit irriteerde haar echt,’ zei de bron.

Familie: Brooklyn is de oudste van Victoria en David's kroost, en het al lang bestaande stel deelt ook de 20-jarige Romeo, Cruz, 17 en Harper Seven, 11

Familie: Brooklyn is de oudste van Victoria en David’s kroost, en het al lang bestaande stel deelt ook de 20-jarige Romeo, Cruz, 17 en Harper Seven, 11

Zwijgen: David en Victoria hebben gezwegen over de kwestie, terwijl geruchten over de breuk de ronde doen

Zwijgen: David en Victoria hebben gezwegen over de kwestie, terwijl geruchten over de breuk de ronde doen

‘Ze stormde weg in het midden van haar huwelijksreceptie met… [sister] Brittany en haar moeder, en huilde haar ogen uit.’

Een andere bron was het ermee eens dat Nicola overstuur was tijdens de receptie, maar zei dat het niet was omdat Anthony over Victoria praatte.

Deze insider beweerde dat Posh Spice het First Dance-nummer van het pasgetrouwde stel had gestolen voor haar eigen moeder-zoon-dansmomenten voordat Brooklyn en Nicola voor hun gasten twee stappen moesten zetten.

See also  Chloe Sims dons a figure-hugging catsuit as she joins sisters Demi and Frankie for the shoot of House Of Sims

Het eerste dansnummer was ‘You Sang To Me’ van Anthony. Het romantische liefdesliedje bevat de teksten ‘Now I’m crazy for your love’, ‘When I Called You Late Last Night you see I was Falling in Love’ en ‘Girl, I live for how you make me feel’.

Een bron op de bruiloft vertelde TAUT.com: ‘Marc vroeg Nicola en Brooklyn om hun favoriete nummer te kiezen om aan hen op te dragen, en dat was hun favoriet.

Ongelukkig: Nicola werd naar verluidt beledigd toen David en Victoria's goede vriend Marc Anthony een stromende toespraak hielden op haar bruiloft - alles over Victoria, volgens een insider

Ongelukkig: Nicola werd naar verluidt beledigd toen David en Victoria’s goede vriend Marc Anthony een stromende toespraak hielden op haar bruiloft – alles over Victoria, volgens een insider

Moeder-zoon-moment: Een andere insider beweerde dat Posh Spice het First Dance-nummer van het pasgetrouwde stel had gestolen voor haar eigen moeder-zoon-dansmomenten voordat Brooklyn en Nicola bedoeld waren om twee stappen voor hun gasten te zetten (Victoria, David en Brooklyn op de 2019 GQ Mannen van het Jaar Awards)

Moeder-zoon-moment: Een andere insider beweerde dat Posh Spice het First Dance-nummer van het pasgetrouwde stel had gestolen voor haar eigen moeder-zoon-dansmomenten voordat Brooklyn en Nicola bedoeld waren om twee stappen voor hun gasten te zetten (Victoria, David en Brooklyn op de 2019 GQ Mannen van het Jaar Awards)

‘Nicola verliet de kamer omdat zij en Brooklyn dachten dat Marc hen voorstelde voor een speciale dans op een liefdeslied dat het paar had gekozen’, zei de tweede bron.

‘Maar zonder enige waarschuwing en op verzoek van Victoria schakelde Marc het over op een moeder-zoondans met hetzelfde nummer.

‘De meeste gasten merkten dat er iets was gebeurd. Het was ongemakkelijk voor het stel dat dacht dat het een speciaal moment voor hen zou worden.’

En vrienden zeggen dat Victoria diep overstuur is dat Brooklyn deze zomer niet meedeed aan de Beckham-familievakantie, waarbij ze op een luxe jacht door Europa reisden.

In plaats daarvan nam de jongste zoon Cruz, 17, zijn vriendin Tana Holding mee voor de duur van de reis, terwijl Romeo zich bij hen voegde in Miami toen zijn voetbalverplichtingen hem dat toestonden.

Vakantiemodus#;  En vrienden zeggen dat Victoria diep bedroefd is dat Brooklyn deze zomer niet deelnam aan de Beckham-familievakantie, die hen door Europa zag reizen op een luxe jacht

Vakantiemodus#; En vrienden zeggen dat Victoria diep bedroefd is dat Brooklyn deze zomer niet deelnam aan de Beckham-familievakantie, die hen door Europa zag reizen op een luxe jacht

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here